COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Boodschappen bezorgen

Boodschappen online bestellen is 1, de boodschappen thuis laten bezorgen is een heel ander verhaal. Het online bestellen is vaak niet zo’n probleem. Waar meer problemen om de hoek komen kijken is de boodschappen bezorgen. Want op het moment van bezorging is het handig dat je thuis bent om de gekoelde producten direct in de koelkast of diepvries te leggen. Het is dus heel belangrijk dat je je boodschappen online bestelt bij een supermarkt waar je redelijk specifiek weet wanneer de boodschappen bezorgd gaan worden.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €4,95
albert-heijn-logo Vanaf €2,95
coop-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50

Hoe kan ik mijn boodschappen op het juiste moment laten bezorgen?

Supermarkten als Albert Heijn bieden wel de optie om de boodschappen in een zeer specifiek tijdsvak af te leveren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de boodschappen op donderdagavond tussen 19:00 en 21:00 of op zaterdagochtend tussen 8:00 en 10:00 te laten bezorgen. Maar dit is nog steeds een tijdsvak van 2 uur waar je wel net even thuis moet zijn. Het is dus niet handig om een tijdsvak van 8 uur tot 10 uur te kiezen wanneer je weet dat je om half 10 niet thuis bent.

Sommige aanbieders bezorgen als alternatief de boodschappen bij de buren als jij niet thuis bent. Dit is ook niet altijd even wenselijk .Want zo val jij je buren lastig met jouw bestelling. Bovendien is de kans klein dat je zulke aardige buren hebt dat zij de gekoelde producten ook nog in de koelkast leggen.

Wat zijn alternatieven voor boodschappen bezorgen?

Wil je wel het gemak van online boodschappen bestellen, maar loop je tegen het probleem dat je niet 2 uur lang thuis kunt zijn om op de bezorging te wachten? Dan is een pick-up point een handige oplossing. Met een pick-up point van bijvoorbeeld Albert Heijn of Jumbo profiteer je van het gemak van online bestellen, maar haal je de boodschappen zelf op op een van de vele pick-up points door Nederland. Je hoeft dus niet door de winkel te zoeken naar jouw producten en lang in de kassa te staan. Je parkeert alleen je auto en de boodschappen worden door een medewerker van de betreffende supermarkt in jouw auto geladen. Super handig!

Wil je een evenement of feest organiseren en wil je dit verder uitbesteden? Neem dan eens contact op met Doen Horeca. Dit jonge en dynamische bedrijf weet van aanpakken en beschikt over een rijk netwerk aan capabel horecapersoneel dat jouw evenement of feest naar een hoger niveau tilt.