COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Online Boodschappen Bestellen

Online boodschappen bestellen. De mogelijkheden zijn ongekend en de voordelen zijn er in overvloed. Hier leggen wij jou kort uit wat de voordelen en nadelen zijn van Online Boodschappen Bestellen bij Albert Heijn of bestellen bij Jumbo. Wellicht heb je na het lezen van dit lijstje een iets beter beeld bij de verschillende positieve en negatieve punten van online boodschappen bestellen. Heb je zelf nog aanvullingen dan horen wij dat natuurlijk graag! Er zijn vandaag de dag meer en meer supers die bezig zijn met online boodschappen bestellen. Hierbij kun je zeker denken aan MCD, Online boodschappen Match en ook (voor het zakelijke segment) Online boodschappen doen Makro.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €4,95
albert-heijn-logo Vanaf €2,95
coop-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50

Voordelen online boodschappen bestellen

Het gemak van online boodschappen bestellen
Wellicht het grootste voordeel van online je boodschappen doen is dat het ontzettend gemakkelijk is. Je hoeft niet langer de deur uit, niet in de auto te stappen, niet in de file te staan, geen parkeerplekje te vinden, niet door de winkel te struinen op zoek naar dat ene pak hagelslag, en niet minutenlang in de rij bij de kassa te staan. Iedereen die online boodschappen doet zal het beamen: Bij een online supermarkt kun je heerlijk vanuit je luie stoel je boodschappenlijstje in je virtuele winkelmand gooien.

Ontzettend groot assortiment
Het assortiment van een online supermarkt is vaak even groot als de fysieke winkel. Maar het voordeel van online is dat je, wanneer de pindakaas bij supermarkt A op is, je eenvoudig naar supermarkt B kunt. Wanneer je in een fysieke supermarkt staat ga je niet zo snel naar een andere winkel toe. Weten hoe dit bij de Belgische Super precies zit? Check de laatste informatie over Online boodschappen doen Magda. Lidl is ook bezig met online. Hier bestel je met name non-food producten. De kans is groot dat de komende jaren ook food-producten online verkrijgbaar zijn. Zie ook Boodschappen bestellen Lidl.

Je zult minder onnodige impulsaankopen doen
Misschien herken je het wel. Wanneer je door de supermarkt loopt pak je nog net even een nutteloos product mee bij de kassa. Wanneer je online boodschappen doet zul je veel minder snel zo’n impulsaankoop doen. Je zit immers veilig achter je pc, en het is voor online supermarkten veel lastiger om jou te manipuleren.

Je bespaart veel tijd
Wanneer je niet online boodschappen bestelt, maar naar de winkel gaat, kost je dat vrij veel tijd. Het kost al snel 10 minuten om naar de supermarkt te rijden. Tel daarbij op de tijd dat je in de winkel loopt, de boodschappen naar je auto sleurt en weer naar huis moet rijden. Kortom: online boodschappen thuis doen bespaart enorm veel tijd. Aan de andere kant. Als je via een online supermarkt je boodschappen bestelt, moet je vaak wel een tijdsbestek van 2 uur lang thuis zijn omdat er niet precies aangegeven kan worden wanneer de boodschappen bezorgd worden.

Nadelen online boodschappen bestellen

Soms duurder uit dan in fysieke supermarkt
Woon je dichtbij een supermarkt en heb je geen parkeerkosten? Dan is het vaak nog wel goedkoper om zelf naar de supermarkt te gaan. Het kost namelijk geld om jouw boodschappen in te pakken en te laten bezorgen. De praktijk wijst uit dat offline boodschappen doen voor veel mensen nog iets goedkoper is

Jouw winkel zit nog niet online
Misschien doe je graag boodschappen bij een relatief kleine supermarkt zoals Deka, Spar en Emte. Deze kleinere supermarkten bieden hun assortiment vaak nog niet volledig online aan. Kleinere supers zoals Jan Linders werken op kleine schaal aan online bestellingen. Zie ook Online boodschappen doen Jan Linders. Of neem Boodschappen bestellen

Verse producten pakken
Wanneer je zelf in de winkel loopt heb je zelf invloed op de producten die je pakt. Je kunt bijvoorbeeld even checken of de tomaten nog wel helemaal goed voelen. Doe je online je boodschappen? Dan moet je erop vertrouwen dat de online supermarkt de juiste tomaat er voor jou uitplukt. Een mooi voorbeeld is de bezorgservice van Hoogvliet

Je mist het sociale contact
Ben jij het type dat graag even een praatje houd met mensen uit de buurt? Dan zul je het sociale aspect van offline boodschappen doen wel missen. Heb je daarentegen een hekel aan die verplichte gesprekken met je buurman en cassiere? Dan is het voor jou wellicht handiger om je boodschappen lekker online te bestellen.